Welkom op... 

onze ledenpagina

Steun je ons ook in 2023?

Ondersteun je dit jaar (ook weer) onze werking?

Voor slechts 10 euro (het mag iets meer zijn, maar dat hoeft niet) word je al steunend lid van onze vereniging. 

Dat kan eenvoudig door overschrijving op rekeningnummer BE60 3200 6154 6570 van de Oud-leerlingenbond Pitzemburg met vermelding 'lidgeld 2023 en jouw naam'

Iedereen is welkom als steunend lid. Als je deze bijzondere school een warm hart toedraagt, ontvangen we je graag op onze activiteiten. tip ! Noteer alvast zaterdag 13 mei 2023 in jouw agenda. Tot op de oud-leerlingendag Back2Pitzemburg 2023!

We willen hier ook even stilstaan bij wat je met die jaarlijkse bijdrage bereikt. Lees even mee...

In het bijzonder verleent de oud-leerlingenbond jaarlijks een belangrijke financiële steun aan de leerlingen en aan de school, ons Alma Mater Pitzemburg. 

Europees Jongerenparlement

Zo steunden we vorig jaar de deelname van onze leerlingen aan het Europees Jeugdparlement. We verleenden ook steun aan de 'river clean-up' waar onze leerlingen vele helpende handen toestaken. 


financiële steun aan leerlingen

Daarnaast steunden we ook leerlingen die in financiële nood verkeren. Bovendien dragen wij zonodig bij tot de uitrusting van klaslokalen en de energiebesparende renovatiewerken aan de schoolgebouwen. 

maar ook nieuwe lockers...

Tot slot financierden we vorig jaar ook de aankoop van zowat 200 nieuwe lockers die onze leerlingen thans gretig gebruiken. 

Jouw kleine bijdrage maakt misschien wel een wereld van verschil...  Doe je mee?

Schrijf dan nu 10 euro (het mag iets meer zijn, maar dat hoeft niet) over op rekeningnummer BE60 3200 6154 6570 van de Oud-leerlingenbond Pitzemburg met vermelding 'lidgeld 2023 en jouw naam'

hartelijk dank!  Noteer ook alvast 13 mei 2023 in jouw agenda. Tot op de oud-leerlingendag Back2Pitzemburg 2023!

Je kan ook gebruik maken van deze QR code om te betalen...

Het bedrag mag je zelf kiezen met een minimum van € 10.

Opgelet! Gebruik hiertoe je bank-app. deze betaalwijze werkt niet met Payconiq!